Välkommen till Papa's Tapas, din destination för autentiska spanska smaker mitt i hjärtat av Sverige. Vi är passionerade för att leverera en genuin smakupplevelse som tar dina smaklökar på en resa till Spaniens soliga kuster. Vår restaurang grundades med kärlek till traditionella recept och färska råvaror, och vi strävar alltid efter att erbjuda våra gäster en atmosfär fylld av värme, gemenskap och god mat.

Våra begåvade kockar, skapar varje rätt med omsorg och precision för att säkerställa att varje tugga är en smakexplosion. Vårt vänliga och kunniga personal arbetar hårt för att ge dig en minnesvärd upplevelse varje gång du besöker oss. Oavsett om du är ute efter en avslappnad måltid med vänner eller en romantisk middag för två, så strävar vi efter att överträffa dina förväntningar.

Tillsammans med vår gästfrihet och passion för mat, lovar vi att varje besök på Papa's Tapas kommer att lämna dig med en smak av Spanien som du sent kommer att glömma. Välkommen till vår familj – välkommen till Papa's Tapas.

Öppettider

Mån-fre 11:00 till sent
Lör 12:00 - sent
Sön stängt

För bokning av bord ring 016-12 81 01 mellan kl 09-11 och 14-22.
Större sällskap kräver förbokning av maten.
Fredag och lördag bör man boka minst 14 dagar i förväg.

Papas Tapas
Andra sidan